НПН / Новини / Нові деталі політичної корупції націоналістів на Прикарпатті

Нові деталі політичної корупції націоналістів на Прикарпатті

«Скільки вовка не годуй, в ліс все одно втече!», скільки не горлань про ідеї патріотизму, фінансове збагачення ніхто не відміняв.

Ця тематика є надзвичайно актуальною в умовах сучасної України та такою, яка потребує на увагу суспільства, оскільки з темних шаф вивалися нові факти «любові» керівництва Івано-Франківського «Нацкорпусу» до чужих грошей та захмарні забаганки, які  викликають здивування.

Знову хочеться повернутися до нещодавніх нереалізованих планів товариша Сивачука реалізувати план з відкриття т.зв. «правого простору» в  м. Івано-Франківську.

Цікаво, що в листопаді минулого року за одну тільки оренду витрачено 102 тис. грн., які далеко не відповідають реальній вартості оренди приміщення. Крім цього, за комунальні послуги офісу, в якому ніхто жодного разу не бував, Сергій Сивачук та компанія витрачають близько 9 тис. грн., коли діючий штаб останніх обходиться в 9 разів менше. Кругленькі суми виходять, правда ж?

До речі, фінансовий звіт молодих патріотів в грудні того ж року мало чим відрізняється.

 

 

 

 

 

 

 

 

Важливий факт, який теж заслуговує на увагу та підтверджує залучення неповнолітніх осіб до діяльності партії. І це не про акцію, де молоду студентку без відома батьків вивезли в іншу область, а про «трудову повинність» з сортування агітаційної літератури дітьми в скомпрометованому Калуському осередку, де з подачі керівника Михайла Греська порушується законодавство різних правових інституцій.

 

 

 

 

 

 

 

 

Здається, що під гучними лозунгами та брендованим одягом націоналізму приховується ніщо інше, як машина з відмивання грошей, обману суспільства і, в першу чергу, своїх же однопартійців, які за покликом ідеї хочуть робити країну та область кращою, однак політична корупція бере верх над бравими ідеями націоналістичного руху!