НПН / Новини / Пильнуйте: знову буйство ряджених!

Пильнуйте: знову буйство ряджених!

Чим ближче до святкування так званого Дня Перемоги, тим більше в Україні виповзає на світ Божий люду з явними ознаки хвороби, яку доволі влучно більшість українців називають «побєдобєсієм». Доречно нагадати, що вперше цю хворобу діагностували ще в далекому 2012 році, коли громадяни нинішньої країни-агресора 9 травня вишли на вулиці міст з портретами родичів, які воювали у Другій Світовій. Офіційна назва цієї хвороби — «Безсмертний полк». Згодом ця хвороба мутувала. Бо з акції громадської швиденько стала пропагандистською й отримала потужне фінансування з російського державного бюджету. Та таке величезне, що почала поширюватися не тільки в країнах, колишніх союзних республіках СРСР, але й у деяких європейських країнах, де проживають чи працюють колишні громадяни Радянського Союзу. Зрозуміло, що фотографій реальних родичів на всіх стало не вистачати — і чиїх тільки портретів ми з вами від учасників цих акцій не побачили! І російського царя Миколи II-го, і Сталіна, і визнаних світом катами радянських державних діячів, і фальшивих ветеранів, і багато іншої наволочі. Як не сумно про це казати, але ця хвороба перекинулася на терени України доволі швидко й вже дев’ятий рік, практично щорічно, стає поштовхом для численних бійок та словесних перепалок з застосуванням нецензурної лексики, псування одягу й розривання на мілкі клаптики так званих георгіївських стрічок і різноманітних червоних прапорів.

Як ви вже знаєте — кремлівський пігмей через пандемію вимушений був відмінити головне свято «побєдобєсія» — військовий парад і проведення маршу душевнохворих. Тобто, окрім прольоту військових літаків над Кремлем більше нічого не буде! Й аби населення не так сильно через таке неподобство хвилювалося, повідомив через своїх посіпак, що свято на їх вулиці обов’язково відбудеться. Як тільки пандемію світ переможе. І буде святкувати День Перемоги аж протягом трьох років! Ну що тут скажеш окрім того, що не всіх хворих ще війна вбила!

Як на мене — нехай ця Лаптєландія робить що завгодно у себе вдома — хоч вішаються! Хіба що мило та мотузки можемо надіслати як гуманітарну допомогу! Більше хвилює, що у нас в Україні ніяк не зникає прокремлівська п’ята колоночка з головним її рупором (окрім зомбо-каналів Медведчука) — так званим телеканалом «Інтер».

До 75-ї річниці перемоги цей телеканал, як і інші телеканали Inter Media Group,  організував марш пам’яті он-лайн «Наш полк», який розпочався 25 квітня і триватиме до кінця дня 9 травня. «В ефірі ми будемо інформувати глядачів про кількість учасників маршу. Про те, як проходить марш пам’яті он-лайн, ми будемо щодня розповідати в програмі «Ранок з Інтером» і в традиційному марафоні «Наша Перемога», який розпочнеться в ефірі «Інтера» о 7:00 9 травня», – повідомили в прес-службі цього відверто хворого на всю голову телеканалу.

Зауважу, що автором цієї дурнуватої ідеї стала керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна. Колись поштива журналістка, яка свого часу могла б навіть критикувати  кремлівського карлика за його слова, що СРСР могла б виграти війну і без допомоги українців, мільйони яких загинули тієї війни. Але ж кремлівські пропагандони такі гарні гроші платять! І не тільки тупоголовим депутатам з ОПЗЖ на кшталт Ківи, Медведчука чи Рабиновича, а й колись вільним та незалежним журналістам. Які готові за смердючих 30 срібників продати й рідного батька!

А вінцем хворобливої уяви кремлівських устілок стане великий святковий концерт “Перемога. Одна на всіх”. У ньому прозвучать відомі військові пісні та сучасні твори про війну. У якому візьмуть участь співачки Світлана Лобода, Таїсія Повалій, дует Анна-Марія, співак Олександр Панайотов, а також інші «світила». Яким в Україні немає місця й не буде ніколи! Запроданців можуть любити лише запроданці!

І наостанок. Хотілося б зазначити, що у переважної більшості населення країни подібна акція окрім огиди та обурення ця акція більше нічого не викликала. У той час  коли бідним ветеранам потрібна матеріальна допомога — їм пропонують дебільні концерти. Тим більше, що справжнім ветеранам тієї війни повинно бути зараз мінімум 93 роки. І вони давно вже і погано бачать і погано чують! Так для кого ви оцю гидоту робите? Для кремлівського пігмея? Аби продовжував вам платити мерзенні срібняки?

Тому пропоную — зробити все від нас залежне аби дезінфікувати український телепростір від цієї хвороби. А які ліки для цього потрібні — ми добре знаємо! Слава Україні!Источник: https://censor.net.ua/b3193150