НПН / Новини / Існує небезпека зараження коронавірусом військовослужбовців на лінії розмежування

Існує небезпека зараження коронавірусом військовослужбовців на лінії розмежування

Громадською організацією «Солідарна справа громад» ініційовано та проводяться візити до населених пунктів України в районі проведення ООС з метою роздачі індивідуального захисту військовослужбовцям Збройних Сил.

Це у той час, коли вся країна дотримується карантинних заходів, а громадяни свідомо лишаються вдома, аби брегети один одного від інфікувань.

Чи є гуманним допустити проведення робочих поїздок у зону бойових дій, де захищеність від вірусу на сьогодні є одним із основних способів збереження національної державності країни? Тим паче, робочих поїздок особами, які щодня спілкуються зі своїми політичними колегами, ведуть перемовини з політичними опонентами, п’ють каву в одному офісі!

Адже стрічка ЗМІ постійно ряботить новинами про чергові захворювання народних обранців, про необхідність самоізоляції та мінімізацію контактів з представниками влади. Кожен може бути носієм вірусу!

Це МОЖЛИВО та НЕОБХІДНО обійтися без помпезних акцій самопіару, що можуть коштувати життя багатьом людям, надто військовослужбовцям. Вони лишилися на лінії розмежування заради нас, давайте залишатися вдома заради них!

Тому, дорогі активісти та політичні обранці, будь ласка, #stayhome та #besafe.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини