НПН / Новини / У центрі Житомира в пік карантину священники Московського патріархату причащають прихожан – люди обурені!

У центрі Житомира в пік карантину священники Московського патріархату причащають прихожан – люди обурені!

Попри швидке поширення коронавірусу на території України і введенні карантинні заходи для боротьби з ним, знаходяться люди, яким абсолютно байдуже на життя і здоров’я своїх співгромадян. Такими виявились житомирські владики московського патріархату Никодим і Віссаріон, котрі взялись причащати прихожан в Житомирі на Благовіщення Богородиці, наплювавши цим самим на всі норми моралі, глузду і карантин.

Дане “дійство” викликало масове обурення в соціальних мережах, оскільки люди зі здоровим глуздом просто спантеличені такими необдуманими діями зі сторони “богослужителів”:

“Звертаюсь до Житомирських владик – митрополитів Никодима і Віссаріона, – «Що Ви чекаєте під час пандемії, на що Ви сподіваєтесь, наражаючи на небезпеку захворіти коронавірусом не тільки прихожан, а й своїх священиків?

У той час, як в країні кількість захворювань на Covid-19 зростає з кожним днем, коли всі підприємства зачинені на карантин, коли вся країна хоче побороти епідемію, Ви продовжуєте наражати людей на небезпеку лише для того, щоб ваша «ФІНАНСОВА ПІРАМІДА» і надалі приносила Вам дохід або, отримавши благословіння у Російських церковників, намагаєтеся збільшити кількість смертей серед нашого народу, відкриваєте другий фронт в допомогу терористам на Сході України.

Можливо варто зупинитись та подумати про звичайних простих людей, яких Ви, спекулюючи на вірі, закликаєте приходити до церкви у такий складний та небезпечний для них час та нести Вам «пожертви».

Невже Вам, не вистачає? Чи Ви хочете щось ще масштабніше для себе побудувати?

Отямтеся митрополити Овруцький та Житомирський! Ви повинні захищати нас. А Ви нарікаєте на небезпеку.

Ваша братія по вірі вже зібрала страшні жнива, митрополит УПЦ Павло відчув на собі силу вірусу, а Києво-Печерську лавру закрили на карантин у зв’язку з хворобою 4 монахів. 2 священики УПЦ на Заході держави згоріли. І це може бути початком невідворотних подій, які зупинити можна буде лише ціною людського життя.

Не доведіть, митрополити Никодим і Віссаріон до Києво-Печерського сценарію священиків і вірян Житомирщини. Допоможіть зупинити вірус. Будьте справжніми духовними батьками для своєї пастви, а не виконавцями російського сценарію “танців на кістках” дійсно віруючих людей або просто бізнесменами, які заради грошей здатні на всі Біблійські гріхи.

Допоможіть побороти пандемію, не слухайте озлоблених на українців «РПЦшників», а потім, якщо Вам це так потрібно, розгортайте Ваш бізнес.”

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини