НПН / Новини / Двоє загиблих і поранені: Зеленський відреагував на удар терористів Путіна по ЗСУ

Двоє загиблих і поранені: Зеленський відреагував на удар терористів Путіна по ЗСУ

У неділю, 26 січня, на війні за незалежність України на Донбасі двоє українських військовослужбовців загинули, ще двоє отримали поранення.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС. Збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню.

Вони використовували заборонені міномети, гранатомети, озброєння БМП, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю поблизу таких населених пунктів:

Красногорівка (двічі), Лебединське, Старогнатівка (двічі), Новогригорівка, Гнутове, Оріхове (двічі), Новотошківське (двічі), Кримське.

“В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув і один отримав бойову травму. Також в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої один захисник загинув, і один військовослужбовець отримав бойову травму”, – йдеться у повідомленні.

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття у зв’язку із загибеллю двох бійців, додавши, що від початку січня на Донбасі загинули вже 11 українських військових.

“Сьогодні на Донбасі загинули двоє наших хлопців. Один під час обстрілу, другий – підірвався. Це означає, що війна триває. І що із ще більшими зусиллями треба намагатися її завершити”, – написав президент.

Сьогодні на Донбасі загинуло двоє наших хлопців. Один під час обстрілу, другий – підірвався. Це означає, що війна…

Gepostet von Володимир Зеленський am Sonntag, 26. Januar 2020

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 26.01.2020#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation…

Gepostet von Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation am Sonntag, 26. Januar 2020

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини