НПН / Новини / Закликав до миру з “Л/ДНР”: у скандалі з полковником Генштабу ЗСУ трапився несподіваний поворот

Закликав до миру з “Л/ДНР”: у скандалі з полковником Генштабу ЗСУ трапився несподіваний поворот

Головне управління Військової служби правопорядку Збройних сил України провело розслідування за фактом висловлювань полковника Олексія Ноздрачова про необхідність примирення з терористами “Л/ДНР”. У результаті було ухвалене рішення понизити його у посаді, але без пониження у званні та звільнення.

Про скандальний поворот у резонансній справі стало відомо з офіційної відповіді ВСП, яку опублікували на сторінці “Ветеранського братерства” у Facebook.

“За підсумками розгляду повідомляємо, що згідно із наказом Генерального штабу ЗСУ від 13 грудня №467 проведено службове розслідування. За підсумками розгляду акту про службове розслідування від 28 грудня головнокомандувачем ЗСУ ухвалене рішення про притягнення полковника Ноздрачова до дисциплінарної відповідальності”, – йдеться у документі.

Такий результат викликав обурення серед ветеранів ООС, про що вони заявили в опублікованому в мережі зверненні. Захисники вважають, що Ноздрачов уникнув серйозної відповідальності завдяки своїм впливовим зв’язкам.

“Наша вимога була одна – звільнення полковника Ноздрачова і кримінальна відповідальність, якщо будуть виявлені ознаки його роботи на іноземні спецслужби. Після затягування справи, перенесення оприлюднення результатів дисциплінарної комісії, ми все ж отримали листа з резолюцією. І чесно кажучи, ми не були здивовані, тому що система завжди покриває своїх “псів режиму”, особливо, якщо вектор на “мир за будь-яку ціну” – головна мета чинної влади в Україні”, – висловили невдоволення підсумками розслідування ветерани.

“Рішення комісії таке: пониження у посаді полковника Ноздрачова. Няікого пониження у званні, ніякого звільнення. Це означає, що через пів року чи рік, коли все вляжеться, він спокійно обійматиме посаду, не гіршу за початкову. А тепер питання до вас, друзі – ви це “схаваєте”? Скільки ще можна перетинати ці “червоні лінії”?” – звернулися захисники України до патріотів.

Водночас джерела OBOZREVATEL повідомили, що розслідування щодо Ноздрачова ще повністю не завершене, й крім пониження у посаді його також вивели зі штату Генерального штабу ЗСУ.

Вітаємо вас побратими та посестри. Готові до порції «зради» ? Не забули про полковника Ноздрачова, котрий розповідав…

Gepostet von Ветеранське Братерство am Donnerstag, 16. Januar 2020

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини