НПН / Новини / У Чернівцях слідчого поліції затримали на збуті амфетаміну

У Чернівцях слідчого поліції затримали на збуті амфетаміну

Слідчий систематично продавав наркотики місцевим мешканцям. Під час чергового збуту амфетаміну, правоохоронця затримали. Психотропну речовину лейтенант поліції замовляв у постачальника через мережу Інтернет і в подальшому розповсюджував методом «закладок» з розцінкою: 1 грам амфетаміну за 500 гривень, стільки ж марихуани – за 400 гривень. Клієнтів, які підконтрольно збували наркотики, підшукував серед раніше судимих осіб чи серед підозрюваних у злочинах.

Про це повідомили у пресслужбі ДВБ Нацполіції України.

До Чернівецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла оперативна інформація про причетність окремих співробітників ГУНП у Чернівецькій області до злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. При перевірці було встановлено, що 23-річний слідчий поліції займається збутом амфетаміну та марихуани.

Було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Спільними діями правоохоронців слвдчого затримали відразу після чергового збуту ним амфетаміну.

В порядку ст.208 КПК України дилера затримали та помістили до ІТТ. Готується вручення підозри та обрання запобіжного заходу.

За торгівлю наркотиками поліцейському загрожує кримінальна відповідальність: позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини