НПН / Новини / Виступав у Криму, а потім на “Кварталі”: Dr. Alban зізнався про допомогу Зеленського для в’їзду в Україну

Виступав у Криму, а потім на “Кварталі”: Dr. Alban зізнався про допомогу Зеленського для в’їзду в Україну

Шведський співак Dr. Alban, який виступив у новорічному шоу “Вечірній квартал”, заявив, що в’їхати в Україну йому допоміг президент Володимир Зеленський.

Про це артист написав на своїй сторінці в Instagram, поділившись також спільними фотографіями з українським лідером (щоб подивитися відео, поскрольте новину вниз).

Він уточнив, що йому був заборонений в’їзд у країну через попереднє шоу у Криму. Український півострів у пості Dr. Alban назвав “спірним”.

“Із втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже хороша прогулянка у Києві із президентом у натовпі”, – написав співак.

Також у відео артиста в Instagram потрапив актор і гуморист Степан Казанін. Він сказав Албану: “We love USA very much” (“ми дуже любимо США”).

Додамо, Dr. Alban став спеціальним гостем новорічного випуску шоу. Шведський 62-річний співак виконав свій хіт It’s My Life та взяв участь в одному з номерів “кварталівців”.

На скандал відреагував голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко. За його словами, Зеленський не впливає на рішення прикордонників щодо пропуску або непропуску осіб через державний кордон, це питання відносяться виключно до компетенції Державної прикордонної служби.

Я не знайомий добре з творчістю співака зі шведським громадянством, відомого як Dr.Alban, хоча деякі його пісні міг…

Gepostet von Сергій Дейнеко am Sonntag, 5. Januar 2020

Втім, у мережі приїзд Dr. Alban в Україну обурив багатьох користувачів.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини