НПН / Новини / Хіба це варто секунди захоплення? Собака померла від розриву серця після вибухів петард

Хіба це варто секунди захоплення? Собака померла від розриву серця після вибухів петард

Петарди і феєрверки, що запускаються під час свят у великих кількостях, згубно позначаються як на здоров’ї людей, так і на стані тварин.

Про це повідомила на сторінці Facebook журналістка і активістка Аліна Боднар, передають Патріоти України.

Боднар опублікувала фото собаки, яка померла від серцевого нападу під час вибуху піротехніки. Вона підкреслила, що є тварини, які в істериці від вибухів петард і феєрверків кидалися під колеса машин.

Журналістка розповіла, що в новорічну ніч вона проходила повз вокзал у Києві і прямо поруч із нею вибухнула петарда, через що дівчина пролила на себе чай. “Страх. Ступор. Серце забилося так, що мало не вилетіло. Воно хворе. І я це не контролюю. А два дебіла вирішили, що це смішно. Поруч проходили поліцейські. Пройшли”, – згадує Боднар.

Вона додала, що поруч із вокзалом знаходиться також зал очікування для ветеранів, яким може бути особливо неприємно чути вибухи після того, як вони побували під обстрілами. За словами журналістки, петардами та феєрверками були налякані і її коти.

Також Боднар згадала, що птахи, які чують вибухи, перестають орієнтуватися в просторі, врізаються в будинки і дерева, через що гинуть. “Хіба це радість? Хіба це варто секунди захоплення? Хоча я ніколи не розуміла ні “краси”, ні викинутих грошей, ні отриманих емоцій. Для чого? Живемо чистим егоїзмом”, – підсумувала журналістка.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини