НПН / Новини / ДОЧКА КУЗЬМИ СКРЯБІНА ЗІЗНАЛАСЯ, ЧИ СПОДОБАВСЯ Б ТАТОВІ ЇЇ ЧОЛОВІК (ВІДЕО)

ДОЧКА КУЗЬМИ СКРЯБІНА ЗІЗНАЛАСЯ, ЧИ СПОДОБАВСЯ Б ТАТОВІ ЇЇ ЧОЛОВІК (ВІДЕО)

Барбара з коханим дали перше ексклюзивне інтерв’ю. 

Єдина донька легендарного Андрія Кузьменка Барбара, яка днями вийшла заміж, зізналася, чи сподобався б татові її чоловік, йдеться у “Світському житті”.

Так, дівчина розповіла, що у них із татом були дуже теплі стосунки.

“Ми з татом завжди дуже довіряли одне одному. Ми були дуже близькі, тому він би однозначно добре поставився до мого чоловіка”, – поділилася Барбара Кузьменко.

Зі свого боку, новоспечений чоловік Віктор пригадав, як знайомився із родиною своєї дружини.

“Хвилювання ніякого не було. Перше знайомство було з мамою. Оскільки бабусі живуть у Львові, то ми поїхали до міста з однією бабусею знайомитися, а потім з іншою”, – розповів Віктор Тур.

Також Барбара розсекретила, як освідчився їй Віктор.

“Освідчення було дуже романтичним, оскільки воно було в тому місці, де ми вперше побачилися. Це був сюрприз, втім, я вже два місяці розуміла, що це станеться, оскільки, знайшла в телефоні скріни з обручками”, – розповіла новоспечена дружина.

Марія Барбара розповіла, що вони з чоловіком Віктором Туром навчаються на одному курсі в медичному університеті імені О. О. Богомольця. В майбутньому її обранець планує пов’язати своє життя із хірургією, а донька Скрябіна хоче стати дерматологом-косметологом.

Пара одружилася в грудні, оскільки, їхні батьки були проти весілля у високосний 2020 рік.

Зауважимо, Барбара не збирається змінювати прізвище тата на чоловікове. А на запитання про поповнення у родині сім’я відповіла, що спершу планує побудувати кар’єру, а потім народжувати первістка.

Нагадаємо, нещодавно Марія Барбара поділилася

Дочка Кузьми Скрябіна поділилася зворушливими весільними знімками першими весільними фото.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини