НПН / Новини / Конфлікт у Грабівці: за що тут ополчилися на АТОвця Олега Бутусіна (Відео)

Конфлікт у Грабівці: за що тут ополчилися на АТОвця Олега Бутусіна (Відео)

Олега Бутусіна і його багатодітну сім’ю, в якій 12 дітей — шестеро хлопців і шестеро дівчаток, жителі  Грабівки мають бажання виселити із села. Про це повідомив у фейсбуку голова Калуської міськрайонної спілки учасників АТО/ООС Oleksandr Sokolovskyi.

Олег Бутусін – переселенець із Російської Федерації, воював у добровольчому підрозділі “Правий сектор”. Переїхавши із Росії, сім’я спочатку мешкала у Галицькому районі. Уже три роки Бутусіни проживають у Грабівціі. Олег Бутусін працює у «Чорному лісі». Родина утримує господарку: кози, свині, коня.

У неділю, 29 грудня, о 12.00 відбудеться схід села Грабівка, де обговорюватимуть конфліктну ситуацію, яка склалася між Бутусіними і місцевими жителями Грабівки.

Про суть конфлікту голова Калуської міськрайонної спілки учасників АТО/ООС Олександр Соколовський розповідає:

Нещодавно відбувся інцидент його сина Романа, дружини Тетяни із сусідами, які незаконно зрізали вершки із 5 ялинок, сусіди отримали зауваження. Конфлікт закінчився бійкою сина із сусідами, у результаті якої із одної і другої сторони були написані заяви до поліції, одна і друга сторона потрапили до лікарні.

Ця історія — не одного дня, каже Олександр Соколовський, основна причина в тому, що Бутусін перекривав незаконну вирубку лісу.

Олександр закликає всіх, хто хоче і має можливість підтримати родину Олега Бутусіна,  зустрітися біля спілки (м.Калуш, вул. Сівецька 2) у неділю, 29 грудня, о 10-30, щоб поїхати у Грабівку на схід села.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини