НПН / Новини / “Націоналісти затравили”: Міс Львів поїхала шукати захисту у Росію на “Першому каналі” (Відео)

“Націоналісти затравили”: Міс Львів поїхала шукати захисту у Росію на “Першому каналі” (Відео)

Переможниця конкурсу краси “Міс Львів-2018” Наталія Болюх взяла участь у телепрограмі на путінському “Першому каналі”, який фінансується з бюджету РФ. Програма вийшла в ефір 23 грудня.

Російські пропагандисти відзняли цілу годинну програму про “травлю”, нібито організовану проти дівчини українськими націоналістами після того, як вона відвідала Москву, пише “Думка”.

У студії “Першого каналу” ведучі представили двох політологів, які начебто є “рупором України”. Ті заявили, що Болюх необхідно позбавити українського громадянства та вислати з України. Після цих заяв пропагандисти зробили висновок: “українські націоналісти репресують “Міс Львів” за візит до Москви”.

Сама Болюх у студії заявила, що нікому нічого не винна, не має ніякого стосунку до політики і може робити все, що хоче. Коли дівчину попросили відповісти, чий Крим, вона промовчала. Ведучі тим часом зробили низку заяв про “фашистів і нацистів” в Україні, які “вкрали” територію в РФ і віддали її американцям, а також про готовність “об’єднати країну” (маючи на увазі об’єднати Україну з РФ).

Болюх цього не заперечила, а у відповідь на коментарі одного із нібито проукраїнських “політологів” заявила, що “дотримується думки про те, що в Україні все ж більше адекватних людей”.

Також дівчина розповіла, начебто по прильоту до Львова якісь чоловіки чіплялися до неї в аеропорту, пропонуючи відіслати назад до Москви. Цими словами Болюх підтвердила “агресію” і “травлю”, які проти неї нібито розгорнули в Україні “фашисти та нацисти”. Згодом – повторила сказане начебто на детекторі брехні.

Раніше у Львові виник скандал із «Міс Львів-2018» Наталією Болюх через її відвідування Москви. Тоді журналісти знайшли у її Інстаграм фото та відео, де львів’янка весело проводить час у московських нічних клубах і ресторанах російським чиновником.

Згодом Наталія Болюх та її російський коханець прокоментували скандал. Останній згодом зізнався у контактах із Володимиром Путіним, назвав українців “хохлами”, Крим – російським і пригрозив, що скоро “вся Україна буде російською”.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини