НПН / Новини / Поліцейські спецпідрозділи КОРД в 11 областях отримали поповнення (Фото та Відео)

Поліцейські спецпідрозділи КОРД в 11 областях отримали поповнення (Фото та Відео)

Серед випускників вперше є жінка-спецпризначенець із позивним «Коса». Вже завтра ці поліцейські нестимуть службу у своїх підрозділах.

Сьогодні, 27 грудня, випускники Центру підготовки підрозділів поліції особливого призначення отримали сертифікати про закінчення навчання. Привітали випускників-спецпризначенців Голова  Нацполіції України Ігор Клименко та керівник відділу з правоохоронних питань Посольства  США в Україні Стефані Холмс.

За словами Ігоря Клименка, якісна професійна підготовка спецпризначенців рятує не одне людське життя, адже саме на бійців КОРДу покладається завдання силової підтримки при проведенні поліцейських заходів і спецоперацій.

«Саме на вас покладено завдання силової підтримки оперативних заходів підрозділів поліції. За кожним із вас, працівником КОРДу, стоять як інші працівники поліції, так і громадяни. Несіть із гордістю почесне звання КОРДівця», – сказав глава Нацполіції України.

Він також зауважив, що цього року вперше серед випускників Центру підготовки підрозділів поліції особливого призначення є жінка. Поліцейська з позивним «Коса» до цього працювала в патрульній поліції та пройшла жорсткий відбір.

Водночас Ігор Клименко висловив вдячність іноземним  партнерам  за підтримку та допомогу Національній поліції України в питаннях комплектування та навчання спецпризначенців.

«Я хочу подякувати  американським колегам, які з 2016 року підтримують нас. Вони стояли з Національною поліцією біля витоків створення КОРДу та допомагали у формуванні боєздатного підрозділу», – сказав Ігор Клименко.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини