НПН / Новини / БОЙОВИКИ “ЛНР” ЗАЯВИЛИ ПРО ТЕРИТОРІАЛЬНІ ПРЕТЕНЗІЇ У МЕЖАХ ВСІЄЇ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

БОЙОВИКИ “ЛНР” ЗАЯВИЛИ ПРО ТЕРИТОРІАЛЬНІ ПРЕТЕНЗІЇ У МЕЖАХ ВСІЄЇ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Парламент” “ДНР” формально також встановив “державний кордон”. 

“Парламент” самопроголошеної “ЛНР” ухвалив “законопроєкт”, який встановлює “кордони республіки” у межах Луганської області України станом на початок конфлікту на Донбасі в 2014 році, повідомляє ТАСС.

Зазначається, що рішення було ухвалене одностайно. “Документ” набуде чинності у визначені “законодавством” терміни після підписання “главою” “ЛНР” Леонідом Пасічником.

Крім того, Пасічник заявив, що чинний президент Володимир Зеленський продовжує політику свого попередника Петра Порошенка.

Слід зауважити, що 29 листопада “парламент” “ДНР” формально встановив “державний кордон” по лінії адміністративного кордону Донецької області України станом на початок 2014 року.

Нагадаємо, у квітні 2014 року сепаратисти, які захопили СБУ в Луганську, оголосили про створення “Луганської народної республіки”.  У травні 2015 року територіях Донецької та Луганської областей провели псевдореферендум. Сепаратисти вимагали створення нових республік. Під дулами зброї, з усіма порушеннями міжнародних норм, без спостерігачів і з липовими бюлетенями. Такого референдуму не визнали ні офіційний Київ, ні світ.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини