НПН / Новини / Бойовики не віддають тіло загиблого в ООС офіцера: в СБУ повідомили деталі

Бойовики не віддають тіло загиблого в ООС офіцера: в СБУ повідомили деталі

Україна продовжує переговори з представниками «днр» для повернення родині тіла загиблого співробітника спецпідрозділу ЦСО СБУ Дмитра Каплунова. Бойовики й досі не повернуло тіло загиблого співробітника спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ.

Про це повідомляє сайт відомства.

З різних причин кілька разів перемовини зривалися, незважаючи на залучення до них представників авторитетних міжнародних організацій. Українська сторона ще 2 грудня офіційно звернулась через представника Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування (СЦКК) та СММ ОБСЄ до представників «днр» щодо передачі тіла військовослужбовця. Він загинув під час виконання бойового завдання в так званій «сірій зоні».

«Наша країна погоджувалася на всі умови, висунуті представниками «днр», але тіло Дмитра й досі не повернуто. Наразі переговори тривають і ми віримо, що родина у найближчі дні отримає можливість попрощатися з рідним. Норми християнської моралі вимагають дотримання її принципів і право гідно поховати воїна, який виконував свій обов’язок», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляла група «ІС», Зеленський нагородив найвищою державною відзнакою офіцерів, які загинули в ООС.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини!