НПН / Новини / ЗАСТУПНИЦЮ ГОЛОВРЕДА COSMOPOLITAN ЗВІЛЬНИЛИ ПІСЛЯ ГЛУЗЛИВОГО ДОПИСУ ПРО ПОХОРОН ЗАГИБЛОГО БІЙЦЯ СБУ

ЗАСТУПНИЦЮ ГОЛОВРЕДА COSMOPOLITAN ЗВІЛЬНИЛИ ПІСЛЯ ГЛУЗЛИВОГО ДОПИСУ ПРО ПОХОРОН ЗАГИБЛОГО БІЙЦЯ СБУ

У редакції журналу заявили, що “її текст не стосується позиції бренду”

5 грудня Cosmopolitan Ukraine звільнив заступника головного редактора журналу Євгенію Пліхіну через скандальний пост у Facebook про “помпезні похорони” з “кричущим драматизмом”, які виявилися церемонією прощання з бійцем ЦСО СБУ “Альфа” Денисом Волочаєвим, який недавно загинув на Донбасі під час бойового завдання. Про це йдеться у Facebook журналу.

“Наше видавництво припиняє співпрацю з Євгенією Пліхіною – вона залишає посаду заступника головного редактора журналу”, – заявляють у редакції.

“Cosmopolitan беззастережно знаходиться на боці свого народу в боротьбі за збереження незалежності й суверенітету, висловлює підтримку героям, які захищають Україну, і цінує світлу пам’ять загиблих, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє”, – йдеться в повідомленні.

ОФІЦІЙНА ЗАЯВАЦим листом хочемо висловити офіційну позицію бренду Cosmopolitan Україна щодо неприпустимого вчинку…

Gepostet von Cosmopolitan Ukraine am Donnerstag, 5. Dezember 2019

  • 4 грудня Пліхіна у Facebook написала саркастичний пост про “помпезний похорон”. Виявилося, що  йдеться про прощання з полковником ЦСО СБУ “Альфа” Денисом Волочаєвим, який загинув під час виконання бойового завдання на Донбасі.
  • Пізніше вона видалила пост і написала новий, але вже з вибаченнями. Cosmopolitan також вибачився за пост співробітниці.
  • Зараз сторінка Пліхіної у Facebook видалена.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини!