НПН / Новини / Росія відправила на Донбас спецпризначенців, а також додаткові групи снайперів і диверсантів, — розвідка

Росія відправила на Донбас спецпризначенців, а також додаткові групи снайперів і диверсантів, — розвідка

Командування російських окупаційних військ приховано підсилює бойові здібності з’єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ з метою недопущення стабілізації обстановки, здійснення провокаційних обстрілів і завдання втрат особовому складу об’єднаних сил.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на дані ГУР.

Так, українська розвідка зафіксувала прибуття з території РФ на тимчасово окуповану територію Донецької та Луганської областей додаткових снайперських і диверсійно-розвідувальних груп, а також підрозділів спеціального призначення.

«Більшість особового складу зазначених підрозділів складають кадрові російські військовослужбовці, які пройшли відповідну підготовку у навчальних центрах і польових таборах Південного та Західного військових округів ЗС РФ та мають досвід диверсійно-розвідувальної діяльності, у т. ч. з мінування місцевості, підриву об’єктів та коректування артилерійського вогню», — сказано в повідомленні.

Разом з тим у ГУР зазначили, що підрозділи Об’єднаних сил перебувають  «напоготові до підступних ворожих дій у районі відсічі і стримування збройної агресії РФ на сході нашої країни».

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини!