НПН / Новини / НА ЛЬВІЩИНІ НЕВІДОМИЙ ПОСЕРЕД ДНЯ РОЗСТРІЛЯВ ДВОРОВОГО ПСА: З ХРЕБТА ВИЛУЧИЛИ ДВІ КУЛІ (ВІДЕО)

НА ЛЬВІЩИНІ НЕВІДОМИЙ ПОСЕРЕД ДНЯ РОЗСТРІЛЯВ ДВОРОВОГО ПСА: З ХРЕБТА ВИЛУЧИЛИ ДВІ КУЛІ (ВІДЕО)

Тварина жила у дворі багатоквартирного будинку.

Мешканці міста Городок на Львівщині розшукуют кривдника, який серед білого дня ростріляв дворового пса. Собака на прізвисько Лесик жив у дворі багатоквартирного будинку. Жителі, які про нього піклувалися, одного дня знайшли у калюжі крові, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

У хребті тварини, найімовірніше, від вогнепалу застрягли дві кулі. Одна з них розтрощила хребець. “Утворився тиск на спинний мозок. Унаслідок цього тварина не піднімається на задні кінцівки, відстуня больова чутливість. Було провендене оперативне втручення, кулі вийняли”, – каже асистент ветеренарної клініки Ярослава Луценко.

Лесика з райцентру до Львова у клініку привіз місцевий мешканець Руслан. Інша жителька Аня розказала, що пса підстрелили близько 10 години ранку. За її словами, торік у дворі також підстрелили собаку.

Лесик був улюбленицем чи не усієї вулиці, жив у дворі між багатокрартирними будинками. “Він ніколи нікого не чіпляв,  не кусав. Я не знаю, за що можна застрелити таку безневинну собаку. Він не стріляв в голову, щоб застрелити, а щоб порозважатися”, – переконана місцева жителька Галина Завалій.

Місцеві жителі показують на два сусідні  будинки. Вони припускають, що стрілець живе саме там. Навіть знають кількох чоловіків, які мають зброю. Люди збирають підписи і йдуть до поліції писати колективну заяву. Заяву прийняли і пообіцяли знайти кривдника. “Це жорстоке поводження з твариною, яке призвело до каліцтва чи загибелі. Буде проведено ряд слідчих дій з метою встановлення осіб, які це вчинили”, – каже  заступник керівника Городоцького відділення поліції Тарас Панькевич.

Якщо стрілка знайдуть і доведуть, що він скалічив пса, то його можуть ув’язнити на пів року.  За словами лікарів, найвірогідніше, тварина матиме параліч задніх кінцівок.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини!