НПН / Новини / Країна безвідповідальних

Країна безвідповідальних

Ранок почався з чергового скандалу. Головний редактор глянцевого журналу посміялась з поховань офіцера СБУ, що загинув на фронті. На мирних київських вулицях зустрілись два світи, що за останні роки практично не перетинались – мирний гламурний світ читачів Cosmopolitan Ukraine та світ країни, в якому Україна воює з Росією.

В результаті головний редактор Євгенія Пліхіна видала дебільний пост, де посміялась з поховальної процесії. Потім доїхала до роботи, почитала реакцію ФБ та видалили свій пост, одразу написавши тіпа “вибачення”.

Ну тобто реакція deputy editor-in-chief зрозуміла, мовляв зараз показово вибачусь. Далі все забудеться, а там вже і новорічні свята. Це так відбувається в Україні.

На Заході поважний бренд Cosmopolitan почав би зважувати, що йому дорожче – yet another випускниця факультету соціології та права при КПІ, що стала редактором, чи поганий PR для всього бренду. Тому Євгенію б просто мовчки випхали з роботи і вибачились.

У нас все не так просто, бо ринку як такого нема. Вартість бренду наближується до нулю, але хтось же Євгенію на цю посаду поставив, тому зняти її – образити когось іншого. Тому будуть чекати і не знімати.

Те саме у нас відбувається в політиці, де депутат за депутатом роблять який зашквар, але зняти їх чи посадити не так просто – за кожним призначенням хтось стоїть, а тому…

Можна критикувати західну політичну систему, але там система. Тобто, коли є скандал, то є відповідна реакція. Бо бренд дорожчий за чергову ТП, тому за PR-факап головного редактору буде відповідати не бренд, а головний редактор.

Cosmopolitan Ukraine, якщо у вас є мізки, то ви знімете такого редактора і ще будете довго вибачатись за таке дивне кадрове призначення.

P.S. А ще вона пише, що їхала в навушниках – це грубе порушення ПДД. Як там поліція міста Києва, чи не хоче забрати в неї профілактично права?

Скріни зі сторінки @evaplikhina

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини!