НПН / Новини / “Ми брати!” Харківський депутат приїхав до Скабєєвої “мирити народи” (Відео)

“Ми брати!” Харківський депутат приїхав до Скабєєвої “мирити народи” (Відео)

Член політради Опозиційної платформи – За життя і депутат Харківської міської ради Андрій Лесик заявив на КремльТВ, що український і російський народ – брати.

Він з’явився ефірі пропагандистської програми 60 хвилин, ведучими якої є затята українофобка Ольга Скабєєва і її чоловік Євген Попов .

Кого в Україні більше, тих, хто виставляє варту у формі вермахту, чи таких, як ми, людей абсолютно нормальних? – видала Скабєєва, продемонструвавши сюжет про фестиваль реконструкції звільнення від фашистів, який пройшов на Київщині.

Лесик у Скабєєвої назвав українців і росіян братами

Скріншот з відео

Нічого особливого я не бачу в тому, що приїхав до вас. Хочу, щоб люди розуміли, що Україна інша. Таких людей 0,00..%. Наша країна під зовнішнім управлінням продовжує залишатися, – висловився він.

Моя позиція, я хотів би, щоб червоною лінією це пройшло, – що українці і росіяни – два братні народи. 9 травня – те, що нас об’єднує. На жаль, людей, які висловлюють позицію, карають. Я сам сидів у СІЗО за пост у Facebook, якого не було, – сказав він, відхрестившись від двох кримінальних проваджень.

Лесик запевнив, що нікого не боїться, тому поїхав в Росію, щоб помирити народи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал.