НПН / Новини / “САМ ОСОБИСТО ПРИНІС ЗАЯВУ”: ВОЛОДИМР ОСТАПЧУК РОЗЛУЧАЄТЬСЯ З ДРУЖИНОЮ

“САМ ОСОБИСТО ПРИНІС ЗАЯВУ”: ВОЛОДИМР ОСТАПЧУК РОЗЛУЧАЄТЬСЯ З ДРУЖИНОЮ

Український телеведучий Володимир Остапчук, за повідомленням інсайдерів, подав на розлучення з дружиною.

Володимир Остапчук стає все більш і більш популярним в Україні і за її межами. І поки кар’єра йде в гору, особисте життя дало тріщину. Як відомо, в 2007 році телеведучий одружився на красуні Олені Войченко, з якою познайомився ще в університеті. Вони здавалися ідеальною парою, оскільки навряд чи не на кожному світському заході з’являлися разом, широко посміхалися оточуючим і з ніжністю дивилися один на одного.

В інтерв’ю Остапчук не раз зізнавався, що у нього немає більш близького друга, ніж дружина. Навіть батьки не знають його настільки добре і не бачили всі відтінки характеру. Перед коханою дружиною телеведучий не боявся відкритися і навіть показати свою слабкість. Володимир Остапчук навіть заявляв, що таких людей не можна відпускати.

Однак тепер Володимир Остапчук особисто приніс заяву на розлучення до Подільського районного суду міста Києва. Про це журналістам Clutch розповіло джерело, ім’я якого не можемо розкрити. Нам дійсно сумно повідомляти такі новини.

Відзначимо, що останнім відео з Оленою Остапчук публікував в Instagram ще в середині серпня 2019 року, а у самої дівчини остання фотографія з чоловіком датована 27 вересня 2019.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал.