НПН / Новини / На Одещині відбулися антитерористичні тактико-спеціальні навчання (Відео та Фото)

На Одещині відбулися антитерористичні тактико-спеціальні навчання (Відео та Фото)

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Одеській області провела планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання.

Про це “НПН” стало відомо з  посиланням на пресслужбу управління та на сторінці “Національної поліції Украни” у Facebook.

У масштабних тренуваннях, умови яких були максимально наближені до реальних, взяли участь підрозділи СБУ, Нацполіції, Держприкордонслужби, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної кримінально-виконавчої служби, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

За легендою навчань, група осіб, яка відбуває покарання в одній з виправних колоній регіону, організувала масові заворушення, захопленя заручники з числа персоналу установи та висунула вимоги терористичного характеру. Спільники умовних зловмисників “на волі” намагалися блокувати в’їзд з колонії шляхом проведення масових заворушень.

“Силовики відпрацювали алгоритм спільних дій щодо нейтралізації “протиправної акції” як на території виправної установи, так і за її межами. На завершальному етапі навчань силами спецпідрозділів було проведено успішну штурмову операцію зі знешкодження “терористів” та звільнення “заручників””, – розповіли у пресслужбі. В координаційна група відзначила високий рівень готовності підрозділів до виконання антитерористичних завдань.