НПН / Новини / Жахлива ДТП у Харкові: 20-річна дівчина на авто вилетіла з дороги і врізалася в людей (Фото та Відео)

Жахлива ДТП у Харкові: 20-річна дівчина на авто вилетіла з дороги і врізалася в людей (Фото та Відео)

16 липня на проспекті Ювілейному 20-річна водій автомобіля «Nissan» не впоралася з керуванням, скоїла наїзд на бордюрний камень та в’їхала в агітаційний намет. Автівка проїхала ще кілька метрів та зупинилася біля житлового будинку.

Про це “НПН” стало відомо  на сайті “прес-служби Національної поліції у Харківській області”.

Внаслідок аварії забої та перелом стегна отримала 55-річна жінка, яка працює агітатором. Двоє перехожих – 31-річний чоловік та 46-річна жінка отримали забої.

Встановлено, що на момент аварії жінка-водій була тверезою.

Інформація внесена до Журналу єдиного обліку Московського відділу поліції. Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Первые минуты после ужасного происшествия на 50/50.⠀Женщина на авто снесла людей и агитационную палатку и влетела в дом.

Gepostet von Харьков LIVE am Dienstag, 16. Juli 2019

Женщина на Nissan Almera снесла палатку Зеленского, сбила несколько человек и врезалась в дом. Сейчас на перекрёстке 50/50. Причины и количество пострадавших уточняется.

Gepostet von Харьков LIVE am Dienstag, 16. Juli 2019