НПН / Новини / Свої ж люди! Чого вже там?

Свої ж люди! Чого вже там?

Прямо зараз, Юля Володимирівна перебуває на зустрічі з активом партії та мешканцями міста (кількість осіб наближена до позначки у 500 осіб). Під час зустрічі обговорюється суспільно-політична ситуація, що склалася на теперішній час в Україні. Також обговорюються питання правління влади, а саме те, що керуюча влада ні за що не відповідає, а лише збільшує власні статки та щодня збагачується.

Але є одне але… Журналістів першого міського каналу чомусь не допускають на цю зустріч? Вони, в свою чергу, влаштували скандал та зателефонували на гарячу лінію 102. І, як не дивно, на виклик поліція зреагувала вчасно та прибула на вказану адресу.  Але охорона не допускає на «відкриту» зустріч Ю.В.Т. з жителями Кривого Рогу навіть поліцію.

 

Ось таку картину можна спостерігати у Кривому Розі. Не так багато прихильників Юлії Володимирівни прийшли на зустріч. Не зуміли? Чи їх насправді не так багато?

 

 

Як відомо, підготовка до зустрічі інтелігенції з Ю.В.Т. ішла повним ходом та під пильним контролем Юрія Вілкула, міського голови Кривого Рогу та знаного члена «Опозиційного блоку».

І от з чого б це Криворізьким опоблоківцям бути такими добрими до Юлії Володимирівни, запитаєте ви? Та справа в тому, що за Криворізькою «Батьківщиною» вже давно тягнеться слава вірних партнерів «Опоблоку» – Партії Регіонів. Наприклад, у 2015 р. Криворізька «Батьківщина» на першому ж засідання міськради у 2015 р. проголосувала за призначення мером міста скандально обраного тоді Юрія Вілкула. Варто зазначити, що тодішня голова «Батьківщини» Кривого Рогу, підприємець Ольга Бабенко очолювала міську організацію «Батьківщини» з 2008 р. У відповідь тоді центральна «Батьківщина» розпустила свою фракцію у міськраді та зняла Ольгу Бабенко з посади. Але не переймайтеся, екс-голова «Батьківщини» так і залишилася депутатом від ВО «Батьківщина». Дуже швидко пані Бабенко відродилася як лідер депутатської групи «За рідне місто», а донька пані Бабенко нині лідер Київської міської організації ВМО «Батьківщина молода». Наразі на сайті депутата Ольги Бабенко в очах мерехтить від матеріалів про діяльність «Батьківщини». Про приїзд Юлії Тимошенко також. Висновки робіть самі.

До того ж, для теплої зустрічі з Юлією Володимирівною у Кривому Розі родина Вілкулів має ще один чинник – набагато сильніший за партійне співробітництво. Справа от у чому: зараз мало хто пам’ятає, що у 90-і пан Юрій Вілкул працював головою гірсько-рудного департаменту такої собі корпорації «Єдині енергетичні системи України», президентом якої була… Юлія Тимошенко. А син пана Юрія Олександр Вілкул у ті самі часи, у тій самій ЄЕСУ працював юристом разом з Борисом Філатовим, нинішнім мером Дніпра. Так що, про що побалакати і які «минулі дні» згадати, панове Вілкули та пані Юлія явно знайдуть. Їх пов’язує чимало цікавих оборудок, проектів і валіз бабла – ще з часів шалених 90-х. Зазначає “tverezo.info”

Свої ж люди! Чого вже там?