НПН / Новини / НАБУ у пошуках сенсації

НАБУ у пошуках сенсації

За період свого функціонування, працівники НАБУ порушили декілька резонансних справ, однак доведення їх до кінця, на думку керівництва НАБУ, їм заважає корумпована судова система нашої держави, що оправдовує топ-корупціонерів в наслідок чого їхні протиправні діяння залишаються безкарними.

Як свідчать фото, які нещодавно з’явилися у ЗМІ,  детективи НАБУ вирішили поборотись із примарними корупціонерами та оголосили підозру щодо незаконного збагачення керівнику відділу «К» СБУ Павлу Демчині.

Демчина в свою чергу, з метою захисту від безглуздих звинувачень НАБУ, звернувся із повідомленням про «злочин» до генпрокурора Юрія Луценка та його заступника, керівника САП Назара Холодницького щодо звинувачень детективів НАБУ у внесенні завідомо недостовірних даних для складання підозри.

Складається таке враження, що установи, які роблять спільну справу, повинні б були стати союзниками, однак керівництво цих державних структур наче веде підпільну війну за імідж та репутацію перед українським суспільством.