НПН / Новини / ЯК ПОСПРИЯТИ ІНТЕГРАЦІЇ РОМСЬКОЇ СПІЛЬНОТИ У СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНЕ ЖИТТЯ?

ЯК ПОСПРИЯТИ ІНТЕГРАЦІЇ РОМСЬКОЇ СПІЛЬНОТИ У СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНЕ ЖИТТЯ?

24 липня о 14.00 відбудеться «круглий стіл» на тему: «Ромське питання в сучасній Україні» (Зала 2 ).

Організатор: ГО «Асамблея Національностей України».

До участі запрошені: громадські діячі; керівники полікультурних організацій; представники ромської спільноти, міністерств та відомств; журналісти.

Коротко. Останнім часом викликає занепокоєння ситуація, що склалася з ромською спільнотою в Україні, оскільки почастішали випадки конфліктів навколо цієї національної меншини. Під час «круглого столу» буде розглянуто звернення до Уряду із пропозицією створення Оргкомітету за спільної участі громадських діячів та державних структур, який міг би сприяти у вирішенні ромських питань в Україні. Крім того, Асамблея Національностей презентує робочі та дієві пропозиції, які можуть бути використані для якнайшвидшої інтеграції ромської спільноти у суспільно-політичне життя нашої держави.

Довідково. Асамблея Національностей України – організація, яка об’єднала навколо себе представників різних етносів України, молодіжні, патріотичні і профспілкові організації. З моменту свого заснування займається захистом прав та свобод представників усіх національних меншин на території сучасної України, волонтерською діяльністю і гуманітарною допомогою.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044)  299-03-32, 299-05-01

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ