НПН / Новини / Безкоштовний відпочинок в Польщі на якому заробляє голова Житомирської обласної

Безкоштовний відпочинок в Польщі на якому заробляє голова Житомирської обласної

Ви можете стати жертвами чергового шахрайства

Дорогі житомиряни, будьте уважними, ви можете стати жертвами чергового шахрайства за участі Вікторії Лясковської-Щур. Хочу Вас попередити, що В.Лясковська-Щур заробляє на членах своєї громадської організації.

Повідомляю Вас, що літній відпочинок для дітей польського походження в Польщі є БЕЗКОШТОВНИМ, оскільки фінансується польськими неурядовими організаціями («Вспульнота польська», «Допомога полякам на Сході») за рахунок коштів, що виділив Сенат Республіки Польща в рамках програми «Допомога полонії та полякам за кордоном» на 2018 р. Чомусь «ПАНІ Вікторія» забуває повідомити членів Житомирської обласної Спілки поляків України, що вказані неурядові організації вже виділили 35 000 злотих (269 тис. грн) для відпочинку їхніх дітей.

Зокрема, відпочинок дітей,  який буде проходити з 16 по 26 липня  в м. Кракові та з 8 по 18 серпня 2018 р. в м. Катовіце є ПОВНІСТЮ безкоштовним для зазначеної категорії осіб. В свою чергу, Лясковська-Щур, яка готує списки дітей для виїзду до табору в Польщі повідомляє батькам, що відпочинок для їхніх дітей обійдеться їм в 3750 гривень, які нібито будуть витрачені для страхування та дорогу до Польщі.

На жаль, зазначений випадок є непоодиноким і Лясковська-Щур з року в рік цим користується. Брати гроші з довірливих людей – це життєве кредо пані Вікторії, яким вона керується вже багато років.

Платити кошти вказаній особі, вирішувати Вам. Я пишу це, лише з однією метою, аби ЗАСТЕРЕГТИ.