НПН / Новини / ОБСЄ запросило до Києва Євгена Примакова

ОБСЄ запросило до Києва Євгена Примакова

ОБСЄ запросило в Київ на конференцію зі свободи слова російського пропагандиста Євгена Примакова (внук того самого голови служби розвідки РФ Примакова, про якого ви подумали), ведучого “росії 24”, радника голови Державної думи VII скликання В’ячеслава Володіна з міжнародних питань і гуманітарним проектам, що на останніх президентських виборах був довіреною особою Путіна, та кореспондентку Раша Тудей Полу Слієр.

Про це “НПН” стало відомо на сторінці “Ольги Лень” у Фейсбук.

Вся конференція проходить в стилі українофобії і маніпуляцій, де Сергій Томіленко з НСЖУ та його друзі з РФ розказують Україні, як не треба обмежувати діяльність російських пропагандистів. А мені згадалося, як в 2014 році цей самий Євген Примаков представлявся як радник ОБСЄ з роботи зі ЗМІ та намагався порадитися, як моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі має працювати з пресою. За чотири роки цей псевдожурналіст доріс від радника ОБСЄ до представника Путіна на виборах. Тобто, ще раз – ОБСЄ цілком свідомо запросило на конференцію зі свободи слова у Києві людину, що є співробітником російських державних структур пропаганди. Це як помічника Геббельса запросити в США в 1943 року подискутувати про вільну пресу. Так що для мене після цього всього сумнівів щодо проросійської роботі офісу ОБСЄ зі свободи слова більше не виникає.

АПД. Також на цій прекрасній конференції такий собі Максим Буякевич, офіційною посадою якого значиться “Начальник отдела международных информационных проблем департамента информации и печати МИД РФ” виступав і дякував представнику ОБСЄ зі свободи слова Арлему Дезіру за його засудження України щодо обмеження роботу тут російських журналістів.

Один чиновник РФ від пропаганди на конференції – може бути випадковістю. Два – тенденція. Три, як в цьому випадку, бо працівник Раша тудей також за держбюджет РФ живе, – це вже свідома політика представника ОБСЄ зі свободи слова.