НПН / Чергове піке збитого льотчика

Чергове піке збитого льотчика

 

Чергове піке збитого льотчика У вирі сьогоденних політичних сутичок та міжусобиць виникає бажання звернутися до…

Gepostet von Іван Коваль am Freitag, 8. Juni 2018

У вирі сьогоденних політичних сутичок та міжусобиць виникає бажання звернутися до екс-міністра оборони України А. Гриценка, котрий впевнено крокує на пост Президента України, згідно з останніми соціологічними опитуваннями.

Не хочеться Вас розчаровувати, товаришу Анатоліє Степановичу, але після зустрічі Вашої опонентки Ю. Тимошенко (хоча хто знає, можливо ви ховаєтеся в одній рукавиці) з одіозним «Міхо» у Варшаві, про що вже співають усі інтернет-портали, тепер навіть придумані рейтинги не врятують Вас від розгрому. Активна інформаційна пропаганда «Батьківщини» вже напоготові.

Пригадайте, як буквально півроку тому Вас переповнювала надія щодо спільної діяльності з «Рухом нових сил» та отримання важелів впливу на основні сфери життєдіяльності в Україні. Ви марите тим, щоб нарешті покласти руку на Священну Книгу та, нагло дивлячись українцеві у вічі, продовжувати його грабувати.

І як кардинально все повернулося сьогодні. Проти Вас стають Ваші ж колишні соратники. Вас намагаються запаплюжити та збити з поля бою.

А все не тому, що Ви потужний політичний діяч, а тому, що насправді Ви нікому не потрібний.

Розкажіть, як це, почувати себе використаним та списаним з рахунків. Можливо під час сповіді Вам нарешті відкриються очі, які так довго були затьмарені одним бажанням  – наживитися! Приміряйте роль простого громадянина, який кожні чотири роки плекає в собі квітку надії, але такі, як Ви, топчуть її та регочуть в обличчя.

Ви зрозумієте це, неодмінно, але буде пізно!

А поки насолоджуймося черговим розгромом Вашої чистої та «незаплямованої» особи.