НПН / Новини / Ні брехні Білецького!

Ні брехні Білецького!

Сьогодні на сторінці Національного Корпусу в фейсбуці вийшла стаття, в якій Національний Корпус нібито відмежовується від мене та ГО «Східний Корпус», а також, не наводячи ніяких фактів, звинувачує мене у якихось видуманих «недобрих діях».

Про це “НПН” стало відомо на сторінці “Олег Ширяеву Фейсбук.

Але Національний Корпус трохи запізнився з заявою. І ось чому – заява щодо виходу з партії була написана мною ще у 2017 році, та, задовго до їх так званого «відмежовування», я про це вже казав – https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=777521739104464&id=100005399341906.

Також і все інше я не маю морального права не коментувати.

По-перше, я знаю, що таке Націоналізм, а він не є чимось запатентованим, чимось, що належить одній людині, або організації.

По друге Національний Корпус – це партія, яку я залишив через протиправні, агресивні заяви та відхід від доктрин Націоналізму. Наприклад, я вважаю, що розбудова України не повинна проходити шляхом розподілу майна, а повинна проходити виключно шляхом творення, чесної гри для всіх, справедливих податків та недопущення розкрадання бюджетних коштів. А в їх розумінні нова економіка повинна будуватись на «націоналізації підприємств», про що вони всюди публічно кажуть…

Саме тому зараз Національний Корпус «націоналізує», блокує ТОВ «Безлюдівське Кар’єроуправління» в селищі Безлюдівка, тим самим перешкоджає господарській діяльності і офіційного кар’єра і Комунального підприємства «Постачальник», яке працює на Безлюдівському пляжі. Тому, на цьому прикладі ви самі бачите, хто є справжнім рейдером (фото додаю, відбувається це зараз). Вважаю, що інформаційна кампанія проти мене спрямована саме на те, щоб під галас віджати у держави кар’єр та додати його до скарбнички прибутків Боцмана (Коротких Сергій) та Білецького, а також тому що в моїх діях вони вбачають конкуренцію.

По третє, я пішов з Національного Корпусу тому, що в результаті власного розслідування я почав здогадуватись, що саме по команді Білецького було вбито Ярослава Бабіча в 2015 році.
Цьому немає вибачень.