НПН / Новини / РНС стане партією справедливості

РНС стане партією справедливості

Після ганебного для влади Петра Порошенка викрадення і вивезення за кордон борця з режимом – лідера партії «Рух Нових Сил» Михайла Саакашвілі, нарешті ключові рішення у партії приймають справжні патріоти України, лідери політсили народний депутат Юрій Дерев’янко та його помічник Іван Слободяник.

Завдяки їх зусиллям, за координації Михайла, партія кріпне та стала ефективною народною зброєю проти засилля корупціонерів і «бариг».

За таких умов, передбачуваним є залишення політичної сили людьми, які переслідували особисті інтереси, намагаючись отримати за її рахунок фінансові та політичні дивіденди.

Днями поклав на стіл партквиток Володимир Федорін – один з лідерів партії. Володимир заявив партійцям, що самовідданість і самопожертва за для благополуччя нашого народу – «це круто», але не для нього, та побажав успіхів. Він також повідомив, що Михайло Саакашвілі не повернеться до України і він сам продовжить боротьбу за успішну Україну.

Можна думати, що найближчим часом піде з партії «з високо піднятою головою» й його друг і соратник Євген Лук’янцев, який наразі звів свою діяльність до обслуговування інтересів своїх друзів та самопіару за рахунок ресурсу партії.