НПН / Новини / Навіть генералам потрібні гроші на штани

Навіть генералам потрібні гроші на штани

28 березня 2018 року голова Вищої Ради ГО «Народні збори України» генерал армії України Микола Маломуж у приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв Федерації профспілок України в м. Києві урочисто провів Всенародне Віче, результати якого, окрім штучно створених помпезних «совкових» гасел та критики загальної ситуації в країні, нічого корисного для звичайного громадянина не приніс.

У минулому Маломуж – голова Служби зовнішньої розвідки України, а наразі – чинний голова Всеукраїнської Координаційної ради офіцерів та військовослужбовців. Генералу не вперше доводиться організовувати масові акції, запрошуючи на них притрушених нафталіном посадовців і діячів часів Кучми та Ющенка з «товстими гаманцями».

Проте цього разу Маломуж «трохи» схибив – для плати за оренду приміщення використав спонсорські кошти ТОВ «Будівельна компанія «Олімпікс», керівником якої є зірка інтернет-сайту «Миротворець» Анатолій Вдовенко.

Цей Вдовенко цікавий персонаж: уродженець Росії, бойовик незаконного формування «Блок-пост Бельбек», активний учасник «Кримської весни». Окрім того, має статус одного із восьми співвласників Спільного Українсько-Російського підприємства «ГАЛИАНТ», п’ятеро з яких – громадяни РФ, інші двоє – жителі окупованої АР Крим. Його син, Сергій, неприховано висловлює антиукраїнські погляди і під час «Кримської весни» стояв поряд зі своїм батьком, чим сприяв анексії півострову…

Що ж, незрозумілим залишається одне: чому в Україні, ще намагаються прислуховуватись та запрошувати на різні ток-шоу таких прихованих «трикольорових» генералів-консультантів?

А зважаючи на попередню займану Маломужем посаду фахового розвідника, можна припустити, що з таким непрофесіоналізмом та в умовах війни можливо і статтю Кримінального кодексу на додачу до державних нагород на кітель отримати!!!

І на останок, як кажуть серед військових: «Товаришу генерале, вчіть матчастину!»